5 bezplatných bonusov životného poistenia

5 bezplatných bonusov životného poistenia

Životné poistenie je často označované ako jeden z najdôležitejších krokov k finančnej stabilite. Tento produkt, ktorý mnohí vnímajú len ako zabezpečenie pre prípad úmrtia alebo trvalej invalidity však ponúka oveľa viac než len základné krytie. Poisťovne dnes poskytujú širokú škálu bezplatných služieb, ktoré môžu značne pomôcť poistencovi aj jeho blízkym v rôznych životných situáciách. Poďme sa pozrieť na niektoré z týchto prínosov, ktoré môžu zlepšiť kvalitu života poistencov.

1. Psychologická podpora na telefóne
Jedným z najvýznamnejších benefitov životného poistenia je možnosť komunikovať so psychológom cez telefón. V dnešnej rýchlej dobe je bežné, že sa ľudia stretávajú s rôznymi výzvami a problémami, ktoré môžu ovplyvniť ich psychické zdravie. Prístup k profesionálnemu poradenstvu môže byť nesmierne cenný pre zvládanie stresu, úzkosti alebo iných psychických ťažkostí. Tento benefit bol mnohokrát záchranným kolesom v ťažkých obdobiach.

2. Rýchlejší prístup k odborníkom
Poznáme to asi každý. Objednať sa k špecialistovi znamená, niekoľko týždňové čakanie na termín. Získať rýchlejší prístup k lekárom však môže poistenec aj vďaka extra benefitu, ktorý spadá pod jeho životné poistenie. V situáciách, kde čas zohráva kľúčovú rolu, môže tento prístup znamenať rozdiel medzi úspešnou a neúspešnou liečbou.

3. Druhý lekársky názor a prednostné vyšetrenie na MRI
Životné poistenie môže zahŕňať aj možnosť získať druhý lekársky názor v prípade závažnejších diagnóz alebo liečby. Tento benefit je mimoriadne užitočný, pretože poskytuje poistencovi istotu a potvrdenie správnosti jeho liečby a taktiež rýchlejší prístup k dôležitým diagnostickým nástrojom.

4. Senior linka a poradenstvo pre aktívnych ľudí
Životné poistenie myslí aj na starších klientov. Senior linka je zameraná na potreby starších klientov, ktorí sa môžu potrebovať poradiť o vyváženom jedálničku či tréningovom pláne. Tento benefit podporuje zdravý a aktívny životný štýl, čo je kľúčové pre udržanie dobrého zdravia v staršom veku.

5. Bezplatný rozbor DNA
V neposlednom rade je tu možnosť vyhrať bezplatný rozbor DNA. Tento benefit môže poskytnúť cenné informácie o genetických predispozíciách poistenca, čo môže byť užitočné pri plánovaní zdravotnej starostlivosti a prevencie.

 

V Lemonsai sa staráme o našich klientov
O všetkých bezplatných službách, ktoré sú súčasťou balíka životného poistenia, nezabúdame našich klientov informovať. V Lemonsai je pre nás dôležité, aby poistenec poznal všetky dostupné benefity a využil ich v prípade potreby. Aj vďaka tomu nie je poistenie len finančným produktom, ale aj nástrojom pre zlepšenie kvality života poistenca a jeho rodiny.

Chceš vedieť viac aj o benefitoch tvojho životného poistenia? Neváhaj a ozvi sa nám.

Lemonsai  - špecialisti na investície
Autor: Lemonsai - špecialisti na investície

Vitaj v LEMONSAI!

Sme tím skúsených finančných odborníkov, ktorí sú tu preto, aby ti pomohli naplniť tvoje finančné sny a ciele. S dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financií, poisťovníctva a realít, robíme z našej práce viac než len povolanie – je to náš životný štýl. Každý člen nášho tímu sa špecializuje na inú oblasť, čo nám umožňuje ponúknuť ti komplexné a na mieru šité služby. S nami získaš nielen odborné poradenstvo, ale aj osobitný prístup a starostlivosť, ktorú si zaslúžiš. Dôveruj nám a my ti pomôžeme dosiahnuť finančnú stabilitu a úspech.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie