Cestovné poistenie je viac než len formalita

Cestovné poistenie je viac než len formalita

Cestovanie je skvelý spôsob, ako objavovať nové kultúry, miesta a zážitky. Avšak, bez ohľadu na to, aké úžasné a dobrodružné môžu byť naše plány, by sme vždy mali myslieť na svoje zdravie a bezpečnosť. Práve s tým je spojené cestovné poistenie, ktoré by malo byť nevyhnutnou súčasťou príprav na každú cestu do zahraničia.

Cestovné poistenie prináša množstvo výhod, ktoré vám môžu ušetriť veľa starostí, ale aj peňazí. Medzi tie najvýznamnejšie patria:

  1. Krytie liečebných nákladov v prípade úrazu alebo choroby, vrátane hospitalizácie, operácií, liekov a ambulantnej starostlivosti. 
  1. Poistenie batožiny kryje stratenú, poškodenú a aj odcudzenú batožinu.
  1. Storno poplatky v prípade, že budete musieť zrušiť alebo prerušiť svoju cestu, získate späť časť alebo celú sumu, ktorú ste zaplatili.
  1. Pomoc pri núdzových situáciách cez asistenčné služby, napríklad právne poradenstvo, pomoc pri stratenej dokumentácii alebo zabezpečenie núdzového ubytovania.

Špecifiká poistenia pre adrenalínové športy a turistiku

Štandardné poistenie zvyčajne nezahŕňa rizikové športy, preto nezabudnite zvoliť rozšírené krytie, ktoré sa zameriava na:

  • Adrenalínové športy: poistenie pokrýva úrazy a škody spôsobené napr. pri lyžovaní, snowboardingu, bungee jumpingu, paraglidingu, potápaní a podobne.
  • Turistiku na horách: poistenie zahŕňa krytie nákladov na lekársku starostlivosť, hospitalizáciu a liečbu v prípade vážnejších zranení v horách. Za pár eur ročne môžete mať dokonca špeciálne pripoistenie na krytie nákladov na leteckú záchranu, ktoré platí na celom svete, ak sa nachádzate na turistickom chodníku. 

Neponechávajte svoju dovolenku náhode! S poistením si môžete užívať cestovanie bez obáv. Poistite sa výhodne online.

Vybrať cestovné poistenie online

Lemonsai  - špecialisti na investície
Autor: Lemonsai - špecialisti na investície

Vitaj v LEMONSAI!

Sme tím skúsených finančných odborníkov, ktorí sú tu preto, aby ti pomohli naplniť tvoje finančné sny a ciele. S dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financií, poisťovníctva a realít, robíme z našej práce viac než len povolanie – je to náš životný štýl. Každý člen nášho tímu sa špecializuje na inú oblasť, čo nám umožňuje ponúknuť ti komplexné a na mieru šité služby. S nami získaš nielen odborné poradenstvo, ale aj osobitný prístup a starostlivosť, ktorú si zaslúžiš. Dôveruj nám a my ti pomôžeme dosiahnuť finančnú stabilitu a úspech.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie